tirsdag den 5. januar 2016

Nytårshilsen

Tak for samarbejdet i 2015. Jeg glæder mig til samarbejdet i det kommende år.


2015 bød på en masse nye samarbejdspartnere og nye muligheder. Flere og flere efterspørger viden om hvordan man arbejder i samskabelse. Det lover godt for 2016. Heldigvis er min bog kommet godt ud til både biblioteker og uddannelsesinstitutioner. Det er vigtigt at den næste generation af “velfærdsmagere” kan samskabe.



Samskabelse er ankommet, og er i fuld gang over hele landet. Initiativer bliver ikke nødvendigvis kaldt for samskabelse, men arbejder stadig inden for det rum. Det fortæller hvor stærkt arbejdsmåden er en del af det samfund vi vil se i fremtiden.


Den nyhed jeg blev særlig glad for var at der nu bliver lavet forsøg inden for psykiatrien. En gruppe psykisk syge kan nu indlægge sig selv, når de føler et behov for det. Ingen læge skal godkende det. De indlægger sig når de kan mærke at de er på vej til at få det dårligt. Personalet hjælper de syge til at lære hvornår de skal indlægge sig selv. Det er et fint eksempel.


Jeg håber samskabelse vil blive en større del af vores velfærd i 2016. At samskabelse kan være med til at skabe livskvalitet.

Jeg håber I får et godt 2016 og ønsker alt det bedste for jer.