tirsdag den 7. april 2015

Min bog om kommunal samskabelse kan købes nu!

Plads til deltagelse
- Ny bog om kommunal samskabelse




Ny bog om kommunal samskabelse er på gaden nu. Den er udgivet i samarbejde med Trykværket. Bogen giver inspiration til kommuner og organisationer der arbejder med samskabelse og medborgerskab. Bogen bygger på praksisviden fra den kommunale verden og er fyldt med eksempler på samskabelse.


Der er stor opmærksomhed fra den kommunale verden om hvordan vi udvikler velfærden til at blive bæredygtig og meningsfuld. Samskabelse er et bud på dette. Samskabelse er produktion af velfærd i samarbejde med borgerne. I dag arbejder kommunerne med at aktivere resurserne i lokalsamfundet, fordi det giver en mere meningsfuld velfærd og mere levedygtige løsninger.


Præmisserne for at borgerne melder sig på banen, og ønsker samarbejde med kommunen er vigtige for at samskabelsen lykkedes. Bogen beskriver hvilke præmisser der skal til for samskabelse. I bogen kan man læse om hvordan du kan lave samskabelse og hvad du skal være opmærksom på når du indgår samarbejde med lokalsamfund og borgere.



På bagsiden af bogen står der:

"Den danske velfærd udfordres i disse år, og et spørgsmål, vi ikke kommer udenom at stille os selv, er, hvordan vi udvikler velfærden, så den bliver bæredygtig og meningsfuld - også på længere sigt. En udvikling der i stigende grad afhænger af borgerens deltagelse.

I Plads til deltagelse - en introduktion til kommunal samskabelse giver Nis Grønager Madsen inspiration til de kommuner og organisationer, der ønsker borgerinddragelse og samskabelse, ligesom han udpeger de præmisser, man skal være sig bevidst, når man arbejder med samskabelse."

Yderligere oplysninger:

Bogen kan købes på hjemmesiden: